2016. december 6., kedd

Szolgálati anekdoták - 105. rész

Feltétlenül meg kell hogy osszam az élményt, hisz annyira friss és eleven, hogy gyakorlatilag, miközben ezeket a sorokat írom, épp szolgálatban vagyok (lásd kép). Eddig jutottunk!
Eljutott a Cég arra a szintre, hogy ezt is lehetővé tegye. Persze, mire közzé teszem, addigra már otthon leszek, mert pl a kép, ami lent lesz, azt nem tudom átküldeni a céges telefonról semmilyen formában, úgyhogy a bizonyíték erejű látványt meg kell várni. Ráadásul a fészekre továbbra sem lehet bejelentkezni, így nem oszthatom meg a kollégákkal, ismerősökkel. Arra azért kínosan ügyeltek.
Jelenleg a hírhedté vált Tokod állomás, kezdőponti oldalán tartózkodom még mindig az érkező vonatomon, mert a gelló baszott kijönni. Vagy azt képzelik, hogy most azzal büntetnek, hogy nem fordítanak vissza időben a fordavonattal, pedig még az előtt megtehették volna, hogy a pályások szétbombázták a végponti oldalon a váltókat; vagy csak egyszerűen szartak rá. Pedig fél órába tellene körüljárni, fékpróbázni és lepapírozni, de ez valószínűleg csak hajnalban fog bekövetkezni.
Addig is eseménymentes szolgálatot!


A kép egyébként somogyszobi minőség, avagy Gabi bátyám után szabadon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése