2016. szeptember 13., kedd

Igen, vagy nem?

Bevállalja? 
Október másodikán pártunk és kormányunk... pardon! (Még a végén rám fogják, hogy én is ezekre szavaztam). Szóval az országot irányító maffiacsoport népszavazást tart a kvótakérdésről. Vagy mégsem?
Egy eddig általam elég gyakran olvasott (mert elfogulatlan, objektív sajtónak tartottam) orgánumban találtam egy cikket, amiben egy, az Eötvös Károly Intézet (ma hallottam róla először, pedig már 2003 óta létezik és a balliberális Majtényi László az elnöke - a '90-es évek közepe óta politikai vonalon tevékenykedett és volt az ORTT elnöke is) által készített videó (mindenki keressen rá a zsütübin) "elmagyarázza", hogy miről is szól ez valójában. 
Valójában jól megkavarják a szalámit, vagy mondhatnám úgy is, hogy az egyébként is bizonytalan szavazókat (van belőlük bőven) még jobban összezavarják, a betelepítést támogatókat megerősítsék, az ellenzőket pedig még jobban felszítsák. Vagyis a célját eléri, az biztos. 
A kérdés a szavazáskor ez lesz:


Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?


Személy szerint határozottan NEM szeretném, hogy ide mindenféle idegen náció beköltözzön, aki nem akar beilleszkedni. Az okom egyszerű: 

- Nem szeretem az embereket.

- Kifejezetten utálom azokat, akik ingyenélők és a társadalomnak haszontalan, semmitérő részei.
- Nem tudom elfogadni azokat, akik megpróbálják rám erőltetni az akaratukat! 
A videóban felvázolnak valamit (nem akarom lelőni a poént, nézze meg mindenki), aminek rohadtul nincs köze a kérdéshez. Akkor most ki hazudik? 
Tudjuk jól, hogy félrevezetnek minket éjjel és nappal. Vagyis aki nyitott szemmel jár, az tudja, a többiek meg ugyanolyan idióta birkák, mint eddig. Amíg megy a migránsozás, addig kirabolnak háromszáz üzletet, megölnek több tucat embert, ellopnak több milliárd forintot és hoznak egy rakás olyan törvényt, amiről soha a büdös életben nem fogsz hallani, csak ha a bíróságon a vádlottak padján hallgatod majd. 

Tegyük fel, hogy a EKINT-nek (csak azért nem lett EKI, mert a drogosok egész nap ott lebzselnének) igaza van és tényleg csak azt szeretné a nyugat, hogy menekültkérelmeket kelljen elbírálni. Egyrészt ez a procedúra nagyon hosszú időt vesz igénybe. Ez idő alatt a kérelemre várók egy nyílt táborban várakoznak. Napokat, heteket. Etetik, itatják, szállást adnak nekik és készpénzzel látják el őket. (Utóbbit nem értem mire fel?) Kijárnak a táborból a városainkba és vegyülni kezdenek. Illetve helyezkednek, felmérik a terepet és kellő helyen és időben megpróbálnak a saját kultúrájuknak megfelelően cselekedni. A napokban Bicskén egy 12 (tizenkét) éves kislányt akartak megerőszakolni. Ez egy eset, de talán nem kellene elfelejteni, hogy mi történt a debreceni menekülttáborban, amikor összeverekedtek a bevándorlók, vagy azt se, hogy mi történik Franciaországban Calais-nál, vagy a (büszke) német nagyvárosokban! 
Komárom egy elég közkedvelt üdülő övezet, főleg a német turisták körében. Emlékszem, a '90-es években rengeteg lakókocsi járt az utcáinkon, az éttermekben mázsaszám zabálták a káposztát bécsiszelettel és sok szálloda akkoriban tömte meg zsebeit a márkával. A manapság ideérkező friccek meg rendre panaszkodnak, hogy odahaza már élhetetlenek a városaik, mert annyi az arab és veszélyesek az utcák miattuk. Eljutottunk oda, hogy az egyszerű német állampolgár retteg a saját országában, városában, otthonában. A büszke németek...

Tegyük fel, hogy a kormányzó hatalom nem vezet félre bennünket és valóban betelepítésről van szó! Arról, hogy ide kell jönnie - a EKINT szerint - 1294 főnek. Ez a szám hogy jött ki? Mi alapján? Több százezer fő érkezett az elmúlt egy évben! Ki válogatja ki, hogy hozzánk kinek kell jönnie? A németek? A franciák? Ők már hoztak felettünk döntést és akkor kurvára megszívtuk! Az angolok vajon miért húzódoznak; miért akarják magukat kivonni ez alól?

Lépjünk kicsit vissza az időben. Mindenki emlékszik a történelemórákról, hogy már I. Istvánnak köszönhetően, 996-ban a bajor Gizellával kötött házasságának hozományaként nagy számú német (sváb) érkezett az országba. Aztán később IV. Béla 1239-ben 40 ezer kunt telepített le a Duna-Tisza közére, illetve ez időtájt kezdtek letelepedni a jászok is. De ezeréves történelmünk során rengeteg náció érkezett a Kárpát medencébe (utoljára a második világháború után Iváncsa mellett 1850 görög kommunista letelepítését tették lehetővé - akkor a politika nem írt ki szavazást a letelepítésről, bár a testvériség miatt erre nem volt szükség) és az ország összetétele eléggé vegyesre sikerült. Ennek ellenére mindenki beilleszkedett és bár őrzik hagyományaikat, esetenként nyelvüket és vallásukat, mégsem kényszerítik rá azt a befogadó ország lakóira! Ellenben a most érkező, hithű (ez elég megkérdőjelezhető, hiszen egyiküket se láttam Mekka felé fordulva imádkozni) bevándorlók vallási előírásaikra nézve követelik a toleranciát! Itt jegyezném meg, hogy aki menekül, meghurcolt és azt szeretné, hogy befogadják, az nem követel, hanem alkalmazkodik!

Szóval a kérdés adott: 
Ön bevállalja e, hogy agresszív, beilleszkedésre nem képes nép költözzön az otthonába -akár csak ideiglenesen is-, akiket önnek kell eltartania, valamint elviselnie a zaklatást, az erőszakot, amit ön és családja, ismerősei ellen követnek el?
Igen, vagy nem?



Jah és még egy kis gondolkodni való: a kampányokra elköltött milliókból sikeresen javítani lehetett volna az egészségügyet...

1 megjegyzés: