2015. február 13., péntek

Politikai balról jobbra - 4. rész

Mostanában nem jelentkeztem ezzel a rovattal (konkrétan 2011 októbere óta), hiszen elég kényes témáról van szó. Sokakat fel lehet hergelni ezzel a kérdéssel, hiszen az ismerőseim javarészt nem feltétlenül azon a politikai álláson van, mint én, de problémának még mindig a semlegességet, a feltett kezűek csoportját tartom. A csökönyös pártkatonákkal meg nem lehet mit tenni.

Miért is vettem rá magam ismét egy ilyen hangvételű írásra? A képlet nagyon egyszerű: ismét betelt az a bizonyos pohár. Látom, hogy másoknál is így van, de továbbra is a némán szenvedni és várni a jót elvét tartják fontosnak. Nem akarnak kiállni az érveikért. Beszélnek róla, de a vonaton is inkább kicsit lejjebb veszik a hanghordozásukat, hogy a szemközt ülő idősebb szemüveges bácsi, akinek a ráncait még a coccializmus hajtogatta, vagy a mögötte ülő, a narancslét mannának tartó párthuszár nehogy politikai vitába szálljon vele, mert az efféle atrocitás márt megingathatná hitében és meggyőződésében. A mai magyar átlag polgár -aki nap mint nap egy gyártósor mellett robotol éhbérért- ilyen. Rendszerint ma már azt mondják, hogy már bánja, hogy anno ezekre szavazott, de most kire szavazzon? Ezt a kérdést felém feltenni olyan, mint kezdő lelkészt felküldeni a pulpitusra. Nem vagyok jó szónok, de amit gondolok, azt elmondom -ha meghallgatnak. (Kurt Vonnegut azt írta egyszer, hogy az írók nagy sajátja, hogy verbális kifejezőképességük pocsék, viszont ha leírhatják a gondolataikat, akkor szárnyalnak. Ilyen vagyok magam is -ezért hallgass végig, ha elkezdek beszélni! Ugyanazt próbálom elmondani, mint amiket itt leírva találsz, csak ha megakasztasz a mondandómban, soha többé nem indulok el!)

A másik ok, amiért nekiálltam egy ilyen jellegű eszmefutkozásnak, az pedig egy kedves honfitársammal (Sándi Bandi -nevét előzetes engedélye alapján teszem közzé) folytatott párbeszédek miatt van. Nem azt mondom, hogy mindenben egyet értünk -nem is kell, legalább van miről vitába szállni- de az alap koncepció mindkettőnknél ugyanaz. Hiszünk mindketten a haza feltámadásában, egy olyan Magyarországban, ahol a politikusoknak ismét a haza felemelkedése lesz a cél és nem a saját anyagi jólétük. Tagadjuk Trianon jogosságát és a holokausztot. Követeljük az elmúlt 25 év politikusainak elszámoltatását, a cigány-bűnözés felszámolását! (Tutira veszem, hogy most lesz néhány olvasóm, aki felháborodik és kirekesztőnek, rasszistának fog tartani, de(!) nem árt ha tisztázunk egyet s mást: engem általános iskolában megvertek a cigány osztálytársaim, mert szemüveges lettem, vagy ha nem adtam oda nekik a tízóraimat! Továbbá: vannak roma származású kollégáim, ismerőseim. Dolgoznak, becsülettel, van olyan, aki két diplomát is szerzett, jelenleg mozdonyvezetőként dolgozik! Velük semmi problémám, ugyanis a az idős emberek kirablása, megveretése, lopások, garázdaság nem hozzájuk köthető, hanem az egyéb fajtársaikhoz! Velük van gond! Meg azokkal, akik eladták és eladják az országot a javaival és népével együtt! Csak ezek nem cigány-bűnözőknek hívjuk, hanem a politikai elitnek, az ország irányítóinak! Mi a Bandival csak Hazaárulónak!) Ezzel kapcsolatban pár beszélgetésünket másolnám ide (az Ő hozzájárulásával):

"Mit várunk egy zsidóbérenc, profitorientált (a saját profitjukról beszélek) "kormánytól"? Az utolsó hatalmon lévő igaz hazafi ebben az országban, akinek a magyarság sorsa és egyben tartása volt a célja, az Horthy Miklós volt! A menekültek befogadását valakinek szponzorálnia kell (mármint azokat "támogatják", akik a bevándorlásra engedélyt adnak). Hogy hova fajulhat ez a bevándorlás, és mik lesznek a következményei, még nem tudhatjuk. Egy bizonyos: ha a fenmaradó három évben marad a Zsidesz, akkor milliós létszám gyűlik össze, nem magyar származású menekültekből! A sajtóban meg majd megy a Kárpátaljáról háborúba hurcolt honfitársaink siratása!"

A következő beszélgetés egy italozás előtt zajlott le. Bandi elcsigázottsága érződik. Csalódottnak érzem, ha az itthon maradtakról van szó. És valahol meg is értem. Aki gondolkodik -bár a saját megélhetésük fontosabb, mint a hazájuk (nyilván van bennük némi honvágy)- az már rég kiment. Aki itt maradt az továbbra is a lehalkuló, vagy a még mindig birka-csőlátású, vagy a nemtörődöm kategória. A kérdés az, hogy érdemes e belefáradni a harcba? Mi tehetünk azért, hogy a gyermekeinknek egy Jobb, szebb jövője legyen! Nem adhatjuk fel, küzdenünk kell, gyakorlatilag fel kell áldoznunk magunkat az utódainkért. Ha egy puskagolyót is bevállalnál a gyermekeidért, csak hogy ő élhessen, akkor miért nem küzdesz azért, hogy az országot ne tönkre tegyék és súlyos bakancsos lábakkal beletapossák egy bűzlő mocsárba, amit éhes fenevadak vesznek körül és csak pusztulását várják, hogy lecsapjanak a döghúsra, hanem felemeljék a sárból!

Bandi: -Muszáj valahogy elviselni ezt a liberalizálódó világot,és a sok idiótát...
Én: -Ózdon már megmutatta magát a jövő! A következő év még sokat tartogat számunkra! Szarni bele mi van európában. Mi nem tartozunk a libsik közé!
-Mi nem. Csak az ország 95%-a.... Lehet sokat tartogat a jövő,csak az elhazudott rendszerváltás után szétlopott országot (gyarmatot) vajon lehetséges e talpra állítani,és sikeresen elvégezni a patkány,és kártevők kiirtását?....
-megfelelő eszközökkel és jogrendszerrel, ami bizonyos eszközök használatát lehetővé teszi: igen
- radikális eszközök használatát...és finoman fejeztem ki magam....
- én bízom a szebb jövőben!
- Optimista vagy... De valahol mélyen még én is reménykedem egy tisztességes és tényleges rendszerváltásban és kőkemény elszámoltatásban... De mint tudjuk,holló a hollónak nem vájja ki a szemét....

Időnként előkerülnek viccek és poénosabb tételek is. Mókás, bár ha jobban mögé gondolunk, nem is annyira vicces:

Íme a matematika érettségi tételek!

1. Oldja meg az alábbi egyenletet: 200 000 zsidó = 6 000 000 zsidó
2. Bizonyítsa be a következő állítást:
282 870 km² > 92 963 km²
3. Egy 32 főből álló cigány-falka meggyilkol 8 magyart. Valószínűségszámítással határozza meg, mennyi annak a valószínűsége, hogy az MTV hitelesen közli a hírt.
4. Egy átlag magyar család egy keresőre jutó éves nettó jövedelme 1 000 000 Ft. Ha ketten keresnek a magyar családban, hány év múlva tudnak 1 db. Daewoo-t venni? Ezen adatok alapján hogyan tud a 20 éves cigánygyerek segélyből 4 db. 7-es BMW-t venni, ha még egy másodpercet sem dolgozott?
5. Egy zsidó gyerek orra a felső tövénél 2 cm-t, a közepénél 8 cm-t, az alsó felén 3 cm-t lóg ki a fejéből. Számítsa ki az orr meredekségét differenciálszámítással.
6. Metrót építenek. Madridban b hosszúságú metró épül t idő alatt x milliárd forintért. Judapesten a/2 hosszúságú metró épül t*n idő alatt x*n milliárd forintért. Határozza meg n értékét.


"A tudatos erkölcsi és szellemi züllesztés: 56-ig volt Nemzet, 89-ig nép, utána már csak lakosság..."
Ismét kicsit vitába szállnék Bandival. Nemzet mindig is volt. Az öntudat maradt el. Illetve tudatosan nyomták el. Akkor mindenkinek kuss volt. Nem lehetett revízióról beszélni, hiszen a kommunista eszméknek nem érdeke a területi és nemzeti egység megléte. A bolsevizmusnak egy talpalatnyi föld is elég, ha van rajta három majom. Ők a nép. És a nép ha látszatjólétben evickélhet -vagyis megkapja a napi banánadagját, megvakargatják a hátát és van hol laknia- akkor csöndben van. A magyar nép ilyen. Csak önmagával foglalkozik. A Nemzet nem! A nemzetnek fontos, hogy minden hozzátartozó tagja egy országban, egy zászló alatt, testvér testvér mellett élhessen és ne válasszák el egymástól határok! Amíg az átlag emberekben az önös érdekek lesznek a fontosak, addig itt nem lesz felemelkedés, nem lehet szó revízióról, amíg az emberek elmennek az utcán egy földön fekvő társuk mellett, addig a nemzet hanyatlásáról beszélhetünk. Sajnos jelenleg a tudatosan kényszerített, szorongatott helyzetben és állandó butításban ez fokozottan előtérbe kerül. Csak néhányan vagyunk, akik próbálják felnyitni az emberek szemét, hogy "ÉBRESZTŐ!"


Gyakran juttatunk el egymáshoz olyan bejegyzéseket, riportokat, amikről úgy gondoljuk, hogy a másikat is érdekelheti. Erre általában az egyívásúak hamar ráéreznek, bár már találkoztam olyannal is, aki azt hitte hogy érdekel az a sok sallangos hulladék, amikkel állandóan az üzenőfalamat szarozta, de csak azt érte el vele, hogy mindenkit letiltottam attól, hogy bármit is ott megosszanak. Ezúton is gratulálok hozzá! Bandi viszont rendre jól talál meg ezekkel. Bicskanyitogató kérdésköröket futunk át ilyenkor, de néha akadnak más érdekességek is, amik nem annyira radikálisak, figyelemfelkeltőek még sincs velük tele a média -jó hogy nincs, hiszen ott mindent kilóra vesznek meg! Aki ma Magyarországon azt hiszi, hogy reálisan látja a jelent és információit a televízióból meríti, annak megsúgom: nagyot téved! Járjunk végre kicsit nyitottabb szemmel és ne csak egy szemszögből vizsgáljuk meg a kérdést.




A végére hagytam egy idézetet, ami nagyon jól tükrözi mindazt, amiről eddig ütöttem a klaviatúrát:

"A mai modern világból hiányoznak a bátor, hősies cselekedetek, azok, amelyek mögött nincs anyagi vagy hatalmi érdek, amikor szimplán az igazságért állunk ki." (Vona Gábor)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése