2020. február 2., vasárnap

Snitch one

A történelem lapjai tele vannak árulással. Kémek, besúgók, informátorok segítettek hatalmak, birodalmak létrejöttében, vagy épp bukásában, vagy épp a béke szilárdan tartásában. Rizikós, izgalmakkal teli életüket ritkán örökítik meg, hiszen inkognitóban dolgoznak és maradnak halálukig, pedig munkájukon sok múlik.
Mindazoknak, akik már régóta követik a blogot, bizonyára nem ismeretlen Juhos Gábor író neve. Akik ismerik munkásságát, azoknak pedig a Noir York City sorozat sem ismeretlen. 2015-ben jelentette meg Road to redemption című kötetét, ami később egy trilógia első részévé vált. Ennél könyvnél kért fel először, hogy lektoráljam a munkáját. Nem volt könnyű dolgom és nem azért, mert ilyet előtte még sosem csináltam, hanem mert meglehetősen ragaszkodott az elképzeléseihez. Hosszas egyeztetések, viták és megannyi whiskey után megszületett a mű, ami után felkért az Old Wounds társszerzői posztjára. Vázolta a vízióit a trilógiáról, majd megállapodtunk. Hamarosan megjelenik a befejező rész, a Downfall, aminek írása közben elhatároztam egy mellékszál írását. Eredetileg egy teljes, fizikálisan megfogható könyvet szenteltem volna erre, de idővel sikeresen lebeszéltem magam erről az eszement ötletről, így most részenként tárom az olvasóim elé, ahogy annak idején a Történetek a Hátsó utcából sorozatnál.
Az első néhány rész egyfajta ízelítő, figyelemfelkeltés a regényhez. A teljes történet természetesen csak a könyv megjelenése után lesz elérhető.


Snitch one - 1. rész (megjelenés: 2020.02.01.)

Snitch one - 2. rész (megjelenés: 2020.02.02.)

Snitch one - 3. rész (megjelenés: 2020.02.03.)

Snitch one - 4. rész (megjelenés: 2020.02.04.)

Snitch one - 5. rész (megjelenés: 2020.06.05.)

Snitch one - 6. rész (megjelenés: 2020.06.06.)

Snitch one - 7. rész (megjelenés: ha eladtuk a könyveket)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése