2014. március 14., péntek

Gyengepont

   Ezer éve és egy hete, hogy utoljára láttam, de még ma is ugyan akkora hatást gyakorol rám a lénye, mint amikor a gimiben először megpillantottam. Egyszerűen letaglóz, megbénít. Nem tudok másra figyelni, koncentrálni. A szemei miatt lehet. Gyönyörű. Mindig is gyengém volt az igéző női tekintet! A fétisem, ha úgy tetszik. (Viszont van olyan, akié régen tetszett, ma pedig már csak egy szürke, jellegtelen üveggolyó). Az övé számomra az eszményi szempár. A tekintet, amibe bármikor bele akarnék nézni… Bár lehet, hogy a szája miatt. Az a másik gyengém. Kívánatos, érzéki… Az is lehet, hogy az arca az, ami miatt kikészülök. Nem tudom. Megmagyarázhatatlan.
   Félre ne értsen senki: nem panaszkodhatom, hiszen eddig is nagyon jó sorom volt a szép lányok tekintetében, mindig is olyan nőkkel alakult ki kapcsolatom –ilyen, vagy olyan-, akiket bármelyik férfitársam is szívesen maga mellett szeretne tudni, de bárki bármit mond, mindenkinek vannak ideáljai. Van aki a szőkéket szereti, van aki a kékszeműeket, van aki a nagymellűeket és van akinek mindennek az ellenkezőjét. (A nőkre ugyanez igaz, csak tagadják)!

   Ha költő lennék verseket írnék hozzá, ha író, akkor novellákat; ha festő, akkor több alkalommal megfesteném, ha kőfaragó szobrászművész, akkor megszobornám; de csak egy ócska „zenész”, aki időnként lefog néhány hangot…
   Nők jöhetnek, mehetnek, hosszabb-rövidebb ideig maradnak, elcsavarhatják a fejemet, de olyan hatással csak ez az egy személy lesz rám, mint Ő. Egy napon belép az életembe... nem biztos, hogy ebben, hanem egy másikban, de ott lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése